China De Navigatiedvd Speler van autogps fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Carol

Telefoonnummer : 86-755-23061936

WhatsApp : +8613510039066

Free call
ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 

Auto het Systeem Van verschillende media

- Goede Kwaliteit - Concurrerende Prijs - Snelle Levering

  • ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 
  • ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD 
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken: ISUDAR Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000 Opgericht Jaar:
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

ISUDAR werd gevestigd in 2013, gelegen in Bao'an disctrict, shenzhen dichtbij internationale luchthaven. wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van, de productie van en het verkopen van auto audio & videoproducten. iSudar heeft hoogste technologie, uitvoerige productielijn en het op de markt brengende team, wijdt aan nieuw andere digitale producten.

 

ISUDAR is geëngageerd aan het ontwikkelen van stragegic vennootschappen met klanten en geeft u de zorg-vrije dienst. Aandringend wordt aantrekkelijkst in prijs en stabiele kwaliteit om de markt te winnen, ons product etc. uitgevoerd naar Europa, Australië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoostenaisa, het Midden-Oosten.

 

Om taxs voor de markt van Europa te vermijden en van Rusland, hebben wij opstellings totaal 3pcs overzee pakhuis, seperatly in Duitsland, Spanje, Moskou.

 

Voor marketing bevordering, elk jaar konden wij 3 of 4 keer tentoonstelling bijwonen om nieuwste producten te tonen, belangrijk om contact met oude klanten te houden en nieuwe klanten te ontwikkelen.

 

Wij hopen oprecht één van uw betrouwbare leveranciers te worden, stabiele en wederzijds voordelige commerical relationshio op lange termijn vestigen met u in de toekomst!!

 

 

 

 

China ISUDAR  TECHNOLOGY  CO.,LTD  Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

iSudar die Technologieco., Ltd, in 2013 wordt opgericht, dat 120 leden nu heeft. Wij zijn één van auto de systeemfabrikanten van verschillende media in China. Het is een fabriek die in het prducting specialiseren, zich hoofdzakelijk ontwikkelt en auto audio & video, autonavigatie (GPS) verkopen, automobielparkeren sytem en nauwkeurige hardware.

 

iSudar Technologieco., Ltd heeft een gebied van meer dan 2000 vierkante meters, waaronder er de deskundigen van 20% R&D, en het technische personeel van 60% zijn. Wij hebben R&D-centrum, nauwkeurig vormend centrum, SMT-productieworkshop, assemblageworkshop van elektronische producten, nauwkeurige intrument producerend workshop, productkwaliteitscontrole en logistisch centrum, het centrum van de naverkoopdienst.

Dienst

1. Overzee pakhuis

 

Wij opstellings totaal die 3pcs pakhuis, in Duitsland, Spanje, Rusland wordt verdeeld. Voor kleinhandels en bluk ordecliënt, het te vermijden adavantage is taxs en snelle levering.

 

2. Steekproefbeschikbaarheid & Beleid

 

Wij verstrekken steekproef volgens de eisen van de cliënt. De steekproef moet vooraf worden betaald, maar de kosten kunnen worden afgetrokken wanneer er bulkorder is. Alle steekproeven zullen via expresdienst worden verzonden.

 

3. Waarborgen/Garanties/Voorwaarden

 

1) Vervangstukkensteun voor na verkoop.
2) OEM de orden kwalificeren voor een 1%-vervangstukkenkrediet.
3) De uitgebreide garantie of geen garantietermijnen zijn beschikbaar. Gelieve te raadplegen uw winkelbediende.

 

4. Na de Verkoopdienst

 

Wij zijn een toegewijd team van autoenthousiasten concentreerden ons bij de productinnovatie en het leveren van uitzonderlijke waarde. Ons de industrie belangrijk onderzoekscentrum, partneringenieurs en ondersteuningsteam van cliënt zijn hartstochtelijk over het leveren van een dynamische vermaakervaring en het ontwikkelen van gebouwde cliëntverhoudingen op lange termijn.

Ons Team

iSudar hebben hoofdafdeling 3, zijn zij R&D-afdeling, Verkoopafdeling en naverkoopafdeling.

Elk van onze deskundigen zijn zeer, efficiënt en bedrijvig.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in